DESPRE NOI

DESPRE CONTINENTAL FAST LINE

Aventura ”CONTINENTAL FAST LINE”, prescurtat CFL, a început în anul 2004, când, câțiva pasionați de domeniul transporturilor au decis să construiască o afacere bazată pe pasiune. Scopul? Să ajungă, în prima fază, cea mai importantă companie de transport de persoane din județ, după care – un reper în domeniu la nivel național. De aceea, ne-am canalizat întrega energie spre îndeplinirea acestui scop și mai ales spre satisfacerea deplină a nevoilor clienților noștri.

Dupa zece ani de călătorii frumoase, evoluția companiei a fost mai mult decât evidentă, datorită oamenilor valoroși, entuziaști și implicați în dezvoltarea acestui business.

SOLUTII DE TRANSPORT

C F L oferă soluții de transport de ultimă generație cu parcul auto compus din peste 100 autovehicule cu capacitate de transport cuprinsă între 4 și 74 locuri.

Îmbunătățirea în mod constant a serviciilor este unul dintre cele mai importante obiective ale companiei, de aceea ne propunem, pentru viitor, dublarea activității din punctul de vedere al rutelor și destinațiilor, dublarea numarului de angajați și al autocarelor din parcul auto.

IMG-7080m
B500LKY (4)

TRANSPORT IN SIGURANTA

În situația în care autovehiculul a suferit o defecțiune tehnică, acesta este supus unor verificări atente în service-urile proprii, tocmai pentru ca serviciile de transport să se mențină la standarde înalte.

Pentru situații de urgență, precum defecțiuni apărute pe drum, există echipe mobile care se deplasează imediat acolo unde este necesar pentru remedierea problemei sau pentru a remorca autovehiculul până la service-ul nostru. În asemenea situații, firma înlocuiește autovehiculul cu un altul pentru preluarea pasagerilor.

TOATA GAMA DE AUTOVEHICULE

Încercăm să acoperim toată gama de autovehicule. Orientarea acesteia către client este transpusă în nivelul calitativ superior al serviciilor prestate, calitate demonstrată și prin certificarea în conformitate cu standardul internațional ISO 9001.

Societatea este certificată ISO, fiind auditată în continuare pe acest sistem.

CFL doreste sa schimbe mentalitatea de pe piata de profil romaneasca conform careia departajarea intre prestatorii de servicii este facuta de pret. Pe parcursul timpului firma noastra si-a format un personal de calitate, personal ce poate satisface toate exigentele clientilor.

18519113_1332133896867894_1501623103_o

TRANSPORT LA STANDARDE EUROPENE

Societatea avand sediu in Mioveni, oras satelit al judetului Arges, a fost un bun prilej pentru colaborarea cu Automobile Dacia Renault si satelitii acestuia au facut ca firma CFL sa se ridice la standardele europene de transport.

Societatea este certificată ISO, fiind auditată în continuare pe acest sistem.

Pe viitor, compania intenționează asigurarea unor servicii complete clienților săi, precum și dezvoltarea de activități conexe transportului de persoane, care să contribuie la sporirea eficienței, dar și la reducerea costurilor operaționale și creșterea continuă a nivelului serviciilor.

Nach oben scrollen