Schimbări în Serviciile Noastre: Oprirea Rutei Curtea de Argeș - București din 1 Aprilie

Dragi pasageri,

Vă adresăm sincere mulțumiri pentru încrederea și loialitatea de care ați dat dovadă alegând serviciile noastre pentru ruta Curtea de Argeș - București și București - Curtea de Argeș, de-a lungul timpului. Este pentru noi o onoare că v-am fost alături în numeroase călătorii și am contribuit la destinațiile dorite cu seriozitate și profesionalism.

Dorim să vă informăm că, începând cu data de 1 aprilie, în urma unei analize atente și având în vedere noua viziune de dezvoltare a companiei noastre, am decis să închidem ruta Curtea de Argeș - București și București - Curtea de Argeș. Această decizie nu a fost una ușoară, însă este motivată de dorința noastră de a ne reorienta resursele și eforturile spre dezvoltarea unor noi servicii de transport, care să răspundă și mai bine nevoilor actuale și viitoare ale clienților noștri.

Asigurăm toți pasagerii noștri că această schimbare face parte dintr-un plan ambițios de creștere și inovare, menit să aducă îmbunătățiri semnificative în oferta noastră de servicii. Suntem dedicați să explorăm noi orizonturi în domeniul transportului de persoane și să vă oferim soluții de călătorie care să întâlnească cele mai înalte standarde de calitate, confort și siguranță.

În perioada următoare, veți fi primii care veți afla despre noile noastre servicii și rute adăugate, concepute să vă facă călătoriile și mai plăcute și eficiente. Echipa Continental Fast Line rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru orice informații suplimentare și vă mulțumește pentru înțelegere și sprijin în această etapă de tranziție.

Vă mulțumim încă o dată pentru toate călătoriile împărtășite și vă asigurăm de angajamentul nostru neclintit de a vă oferi mereu servicii la cel mai înalt nivel.

Cu respect și apreciere,
Echipa Continental Fast Line

Scroll to Top