DESPRE NOI

Echipa CFL

DESPRE CONTINENTAL FAST LINE

CONTINENTAL FAST LINE, compania declarată “Cel mai eficient operator de transport persoane în 2019”, are la bază povestea unor tineri entuziaști care, în 2004, și-au îndeplinit visul de a lansa în România o alternativă calitativă, cu viziune, a tot ceea ce înseamnă mobilitate în siguranță.

Totul pentru a oferi o experiență de călătorie calitativă clienților noștri.
Înființată în urmă cu două decenii, în Mioveni, județul Argeș, Continental Fast Line este, în prezent, prin serviciile de top oferite, stabilitate și seriozitate, lider în domeniul său de activitate, fiind desemnată, de două ori consecutiv, cea mai bună companie de transport de persoane la nivel național.

30.000 DE PERSOANE TRANSPORTATE ZILNIC ÎN 9 JUDEȚE

Continental Fast Line asigură transport personal în regim regulat, regulat special și ocazional, pentru 30.000 de persoane zilnic, în București și în județele Argeș, Timiș, Brașov, Neamț, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Vâlcea și Dâmbovița.

7 din cele mai mari 20 de companii din România aleg serviciile Continental Fast Line pentru transportul punctual și în siguranță al angajaților lor.

ddsa
Mercedes Tourismo

ÎNCHIRIERE AUTOCARE ÎN SCOP TURISTIC

Asigurăm servicii de calitate în domeniul închirierilor de autocare in scop turistic. Suntem reprezentații unuia dintre cele mai mari grupuri de transport în regim Premium Charter din Europa.
De exemplu, prin parteneriatul cu Happy Holidays, mii de turiști au avut parte de vacanțe de neuitat în Europa prin intermediul circuitelor realizate cu autocarele noastre.

SUPORT LOGISTIC EVENIMENTE

Organizăm evenimente pentru diferite campionate sportive și asigurăm transport VIP pentru invitații acestora. Am fost parteneri la competiții sportive și festivaluri de muzică, echipele de sportivi, staff-ul acestora, artiști internaționali fiind transportați cu autovehiculele Continental Fast Line.

Mercedes S VIP
Mercedes Vito

TRANSPORT LA STANDARDE EUROPENE

Societatea avand sediu in Mioveni, oras satelit al judetului Arges, a fost un bun prilej pentru colaborarea cu Automobile Dacia Renault si satelitii acestuia au facut ca firma CFL sa se ridice la standardele europene de transport.

Societatea este certificată ISO, fiind auditată în continuare pe acest sistem.

Pe viitor, compania intenționează asigurarea unor servicii complete clienților săi, precum și dezvoltarea de activități conexe transportului de persoane, care să contribuie la sporirea eficienței, dar și la reducerea costurilor operaționale și creșterea continuă a nivelului serviciilor.

CERTIFICARE A CALITĂȚII

Continental Fast Line deține certificatele ISO 9001, ISO 14001 și ISO45001, după ce a demonstrat că îndeplinește cu succes criteriile stricte de calitate impuse.

dasdasdsada
Mercedes Sprinter

SERVICII ȘI AVANTAJE

C F L oferă soluții de transport de ultimă generație cu parcul auto compus din peste 150 de autovehicule cu capacitate de transport cuprinsă între 8 și 80 locuri.

• TRANSPORT ANGAJATI
• TRANSPORT TURISTIC OCAZIONAL
• TRANSPORT INTERJUDETEAN
• TRANSPORT LINIE INTERNATIONAL
• STAȚIE PROPRIE DISTRIBUȚIE ȘI VÂNZARE CARBURANȚI
• SERVICE PROPRIU
• SPĂLĂTORIE PROPRIE
• SERVICE MOBIL
• ASISTENȚĂ NON-STOP
• DISPECERAT 24 / 24H
• SERVICIU MONITORIZARE GPS PRIN PROGRAME DE ULTIMA GENERAȚIE

ATENȚIE MAXIMĂ LA SIGURANȚĂ

În situația în care autovehiculul a suferit o defecțiune tehnică, acesta este supus unor verificări atente în service-urile proprii, tocmai pentru ca serviciile de transport să se mențină la standarde înalte.
Pentru situații de urgență, precum defecțiuni apărute pe drum, există echipe mobile care se deplasează imediat acolo unde este necesar pentru remedierea problemei sau pentru a remorca autovehiculul până la service-ul nostru. În asemenea situații, firma înlocuiește autovehiculul cu un altul pentru preluarea pasagerilor.
Experienta de 14 ani in domeniu alaturi de numeroasele colaborari efectuate cu diferite companii ne asigura continuitate si perfectionare in timp. Schimburile de experienta cu prestigioase companii din Romania, Germania, Turcia si Grecia ne-au ajutat sa concepem o solutie de transport adaptata in totalitate cerintelor clientilor.

30df7f3a-fe42-4398-b7d7-21a3d54fc990 2

Diplome & Premii - Continental Fast Line

Scroll to Top